Edlab Cluj a lansat noul website cu oferta de cursuri de formare și perfecționare

Edlab este un laborator educațional pentru adulți, creat în acest an, 2017, care oferă o gamă variată de cursuri de scurtă durată pentru cei care doresc să dobândească abilități profesionale și personale noi, pentru o reconversie profesională, perfecționare sau lărgirea orizonturilor și a bazei de cunoștințe în diverse domenii.

Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, pe str. Paul Chinezu, nr.6. Oferta de cursuri pentru Cluj cuprinde: curs de design interior, urmat de curs Archicad și curs 3DS Max, curs de limba germană, curs de introducere în programare, cursuri pentru învățarea softurilor din gama Adobe (curs Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Illustrator), curs Google AdWords (pentru obținerea certificării Google în domeniu), curs SEO, curs de fotografie publicitară și curs de creativitate în publicitate.

Durata unui curs variază în funcție de complexitate, de la doar 12 ore la 70 de ore. Cursurile se desfășoară după-masa și seara, o dată sau de două ori pe săptămână și sunt predate de diverși specialiști în domeniile respective.

Oferta completă de cursuri se găsește pe website-ul Edlab, lansat de curând.